0720 546 470 office@decusut.ro

Sărbătorile de iarnă ne oferă posibilitatea de a fi creativi cu decorarea casei, pentru a simți mai bine aerul festiv, dar și pentru a petrece timp prețios cu cei dragi, de la mic la mare. În acest articol vă propunem să realizăm împreună o coroniță colorată, perfectă pentru această perioadă a anului. Proiectele personalizate redau amprenta noastră unică și conferă personalitate spațiului în care locuim sau lucrăm.

 

Pentru acest proiect vom îmbina magia panglicii personalizate împreună cu ScanNCut DX pentru a crea o coroniță unică, plină de culoare și textură. Procesul va fi foarte distractiv, astfel că îi puteți încuraja și pe cei mici să vi se alăture în acest proiect. Deși sunt multe piese de adunat și creat, este o experiență creativă pură, care vă va aduce mai aproape în serile friguroase de iarnă.

Materiale necesare:

Covoraș standard

Carton (diferite culori)

Pergament / hârtie colorată

Țesătură

Panglică

Butoni

Lipici cald (poate fi înlocuit cu adeziv standard)

Perle

Proiectul este realizat folosind scannerul cu decupare Brother ScanNCut DX.

Primul sfat în crearea unui astfel de proiect este să stabiliți de la început paleta de culori pe care veți merge. Alegeți culorile de bază, care vor predomina, după care stabiliți accentele. Nu vă fie teamă să experimentați!

 

După ce culorile au fost stabilite, vă propunem să începeți cu decuparea elementelor mari. În acest fel vă veți putea croi drumul către cele mai mici detalii. Este întotdeauna mai ușor să îți dai seama unde trebuie să adaugi un element mic, decât să refaci un proiect care nu are spațiu pentru o piesă de dimensiuni mari. 

Pentru inspirație, vă punem la dispoziție și un material video, care să vă ghideze în alegerea culorilor și a formelor, pentru a realiza cea mai frumoasă coroniță decorativă.

 

VIDEO

 

Sfat: doriți să adăugați mai multă textură proiectului dumneavoastră? Alegeți și decupați un alt tip de material și adăugați-l în proiect! Scannerul cu decupare Brother ScanNCut DX poate gestiona aproape orice tip de material, de la pâslă la plastic, pergament sau piele.

Este timpul să lăsați grijile deoparte și să vă simțiți bine în familie, fiind creativi și decorând casa cu obiecte personalizate. Vă dorim mult spor și așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele! Nu uitați să postați coronița realizată și să ne etichetați în postare. 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
INSTAGRAM