0720 546 470 office@decusut.ro

Pe decusut.ro a început Back Friday, cu reduceri de până la 71%, pentru o gamă variată de accesorii de croitorie și mașini de cusut, brodat, surfilat și decupat. Prețurile reduse sunt valabile până pe 28 noiembrie, în limita stocului disponibil. În plus, în această perioadă, te bucuri de transport gratuit pentru fiecare comandă.

 

În cele ce urmează îți prezentăm cele mai bune oferte de care trebuie să profiți pentru a-ți utila atelierul.

 

Pentru începătorii motivați

 

Recomandăm mașina de cusut casnică Brother X17S. Aceasta realizează 17 tipuri de cusături, are butoniera automata în 4 pași și alte tipuri de cusături de bază. Este ideală pentru mici retușuri sau modificări, pentru diferite articole de îmbrăcăminte și nu numai.

Este potrivită atât pentru coaserea materialelor groase, cât și a celor subțiri sau elastice. Mașina de cusut vine la pachet cu o serie de accesorii, incluse în preț: picioruș pentru cusăturile de zig-zag, picioruș pentru butonieră, picioruș pentru fermoar, mosorele, set ace, șurubelniță, pedală pentru controlul vitezei de coasere, manual în limba română.

 

Te afli la început de drum și nu știi ce mașină de cusut să alegi? VERITAS Niki este cea mai buna alegere, fiind caracterizată prin ușurința de utilizare, un motor puternic și o carcasă robustă. Datorita celor 23 de programe diferite de cusături, o poți utiliza pentru coaserea oricărui tip de material.

Disponibilă pentru comandă online, mașina vine echipată cu următoarele accesorii: picioruș universal, picoruș pentru fermoar, picoruș pentru butoniere, picoruș pentru nasturi,  placă de stopare, șurubelniță în forma de “L”, cuțitaș butoniere, suport pâslă ( 1 buc), set ace Schmetz ( 5 ace ), mosorele (4 buc, dintre care unul este pe mașină), ghidaj matlasare, suport papiotă, opritor papiotă, perie curățare.

 

Pentru croitorii consacrați

 

Masina de surfilat (triplock) Brother 2104D este necesară în atelierele de croitorie, pentru că  asigură o calitate exceptională și o finisare profesională a proiectelor. Cu aceasta mașină, visul îți poate deveni realitate, deoarece realizează orice cusături de încheiere, de la tiv îngust sau tiv rulat, până la tiv ascuns sau operațiuni de surfilare cu introducere de bentiță. Cusaturile elastice și cele de încrețire nu vor mai fi o problema!

Mașina are un motor cu o putere de 75 W și vine echipată cu următoarele accesorii: husă, pensetă, perie pentru curățat, săculeț pentru accesorii, plasă antideșirare, șurubelniță imbus, set de ace, capace pentru papiotă.

 

Dacă ai descoperit secretele broderiei și dorești să continui să explorezi această arie, îți recomandăm mașina de brodat Brother Innovis V3 Limited edition. Are  227 de modele de broderii, o arie de brodare de 300mm x 200mm și o viteză de brodare de 1050 împunsături/minut. De asemenea beneficiezi de tăiere automată de fir, înfilare automata a acului, tensionare automata, port USB pentru conectare la calculator, indicator LED, ecran mare LCD cu touch-screen, iluminare cu LED.

Mașina de brodat vine cu o serie de accesorii incluse în preț: gherghef 20 x 20 cm, gherghef 30 x 20 cm, picioruș pentru brodat, set de ace, bobine de rezerva (10 buc), cutter pentru fire, foarfecă, opritoare de papiote, șurubelnițe (3 buc, mare, mică și șurubelniță disc), creion pentru ecranul LCD, perie pentru curățare scame și resturi de materiale, plasă pentru papiote (împotriva deșirării aței), cablu USB, manual de utilizare în limba română foarte bine structurat.

 

Fie că ești la început de drum, sau ai o vastă carieră în spate, Black Friday este momentul în care poți profita de o serie de mașini și accesorii la prețuri reduse, pentru a-ți echipa atelierul, sau a-ți duce pasiunea la nivelul următor.

 

Descoperă toate oferte pe decusut.ro/promotii și bucură-te de prețuri speciale și transport gratuit la toate comenzile, până pe 28 noiembrie. Grăbește-te, stocurile sunt limitate!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
INSTAGRAM