Care este cea mai bună mașină de cusut pentru acasă

Alegerea mașinii de cusut este un pas important, în special dacă ești la început în lumea cusutului. Desigur, chiar și cei mai experimentați au nevoie din când în când de câteva recomandări. Tocmai de aceea, am pregătit acest articol pentru tine. Venim în ajutorul tău cu recomandări în funcție de nevoile tale.  

Care este mașina de cusut potrivită în funcție de ce fel de utilizator ești?

Dacă accesezi orice site cu mașini de cusut vei putea fi foarte ușor copleșit de multitudinea variantelor existente pe piață. Chiar și pe site-ul nostru, pe decusut.ro, vei găsi o gamă variată de mașini de cusut, brodat, surfilat, mașini pentru uz casnic, mașini profesionale și altele. 

În special dacă ești la început de drum s-ar putea să nu știi care sunt diferențele, beneficiile unor mașini în detrimentul altora și ce tip de mașină ai nevoie mai exact când știi ce proiecte îți dorești să realizezi. 

Dacă îți dorești o mașină de cusut pentru uz casnic și nu ești profesionist, nici nu ar trebui să știi toate diferențele dintre produsele de pe piață. Desigur, decât dacă nu îți dorești asta. Așadar, citește acest articol pentru a afla în continuare care este mașina de cusut potrivită pentru tine în funcție de ce fel de utilizator ești. 

Dacă ești la început de drum…

  • Mașina de cusut Elna eXplore 240 consolidează reputația bună a mașinilor Elna. Elna Explore 240 este o mașină electro-mecanică cu o gamă complexă de cusături și funcții de coasere. Vei folosi cu ușurință mașina de cusut Elna eXplore 240, fiind o mașină de înaltă calitate, ideală pentru începători. În plus, mașina Elna eXplore 240 are sistem de infirare și butonieră automată într-un singur pas.

  • Mașina de cusut Veritas Rachel este alegerea pe care te îndemnăm să o faci dacă ai în minte multe proiecte vestimentare la care să lucrezi. Mașina Veritas Rachel te va ajuta cu ajutorul celor 32 de programe de cusături să transformi orice lucru vechi într-unul nou. Mașina Veritas Rachel te va ajuta să îți reinventezi garderoba. Poți realiza aplicații, ornamente, decorări  și reparații datorită multitudinii de cusături utilitare și decorative, a motorului puternic și a ușurinței cu care o vei manevra.
  • Mașina de cusut Brother CS10S este potrivită pentru materiale subțiri, medii sau groase și face totul posibil datorită celor 40 de cusături, indiferent că o vei folosi pentru proiecte decorative pentru casă sau mici modificări. Brother CS10S are sistem de infirare și butonieră automată într-un singur pas. Este o mașină stabilă și robustă, are spațiul de lucru de 16 cm, fiind o mașină potrivită și pentru proiectele de quilting. 

 

Dacă ai deja experiență…

  • Mașina de cusut Brother Innov-is A80 îți oferă libertatea să coși când, cum și unde dorești. Mașina are o carcasă rigidă pe care o poți folosi să o acoperi astfel încât să o protejezi în momentele în care nu o folosești. Datorită celor 80 de cusături incorporate și 8 modele de butoniere automate într-un singur pas, această mașină este ușor de utilizat și fiecare proiect pe care-l vei realiza cu ajutorul ei va fi cu adevărat unic.

  • Mașina de cusut Elna eXperience 570 Alpha îți oferă o experiență de cusut complexă datorită celor 200 de tipuri de cusături, inclusiv cusături pentru quilting, patchwork și cusături decorative, cât și celor 180 de cusături suplimentare, dar și datorită funcției de tăiere de fir.

 

Dacă ești avansat în ale cusutului…

  • Mașina de cusut Brother Innov-is 1300 este ideală și pentru quilting, iar aceasta are o zonă de lucru mare, de 210 mm. Potrivită pentru pilote, cuverturi și alte proiecte de dimensiuni mai mari, Brother Innov-is 1300 are 182 de cusături, 10 tipuri de butonieră într-un singur pas și multe accesorii incluse care să-ți fie de folos la cele mai creative proiecte de cusut. Mai mult de-atât, cu ajutorul genunchierei controlezi cu ușurință piciorușul presor pentru a-ți putea folosi ambele mâini pentru a manevra materiale de dimensiuni mai mari în timpul coaserii.

  • Mașina de cusut Elna eXcellence 720PRO este computerizată, performantă și robustă, fiind alegerea potrivită pentru utilizatorii profesioniști. Elna eXcellence 720PRO te va asistă într-o varietate de proiecte, fiind dotată cu o masă extinsă de lucru, dublu transport de material, braț lung, carcasă metalică, lățimea maximă a cusăturii de 9 mm și viteza de coasere maximă de 1200 imp/minut. Fie că dorești un simplu detaliu sau o creație sofisticată, Elna eXcellence 720PRO va explora alături de tine teritorii cunoscute și necunoscute în lumea cusutului și croitului.