Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 de lei!

Livrare

Toate comenzile de minim 150 de lei, TVA inclus (exceptand masinile industriale), inregistrate pe www.decusut .ro beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru comenzile mai mici de 150 de lei costul transportului este de 14 lei, TVA inclus.

Vom depune toate eforturile pentru ca toate comenzile sa fie livrate cat mai repede si cu deosebita atentie la masurile generale de precautie recomandate.

Termenul de livrare din depozitul nostru este de 24-48 de ore, socotit de la data confirmarii comenzii dvs, pentru produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat de motive independente de vointa noastra si depinde in primul rand de zona in care locuiti. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens.

In perioada sarbatorilor, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 2-14 zile lucratoare.


Modalitati de livrare
 

Livrare se face la domiciliu de catre o firma de curierat rapid.
Inainte de livrarea produsului la domiciliu, veti fi contactati de un reprezentant al firmei de curierat, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dvs. de telefon si, daca dispuneti, si o adresa de e-mail.

Prin aderarea Romaniei la UE gestionarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice a fost reglementata prin HG 448 din 2005. Aceasta norma implementeaza Directiva Europeana EC 96 din 2002.

Conform noilor reglementari, anumitor articole li se aplica timbru verde. Timbrul verde este platit de consumatori pentru colectarea si reciclarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice (DEEE) si acopera costurile sistemului de colectare si reciclare. Timbru verde este purtator de TVA si este inclus in pretul produsului. Timbru verde este stabilit prin intermediul organizatiilor colective cu care firma Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL are incheiat contract de transfer de responsabilitate privind colectarea, valorificarea si reciclarea DEEE (Asociatia ENVIRON) si este aprobat de comisia de autorizare in scopul acoperirii sistemului de reciclare.

Informatii privind valoarea timbrului verde le puteti obtine la telefon 0369-401086. Timbrul verde nu ajunge nici la stat si nici la Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL, ci doar finanteaza o activitate menita sa pastreze mediul curat.

Preturile afisate includ taxa pe valoare adaugata de 19% si taxa verde. Preturile se pot modifica fara notificare prealabila.