Echipa Bro Rom Sibiu a fost prezentă la târgul Print & Sign 2022

Textile Technology Show a avut loc în perioada 4-7 octombrie, la București. Echipa Bro Rom Sibiu și Decusut a fost prezentă la cea dea 16-a ediție a celui mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est, Print & Sign. 


Evenimentul a adus în atenţia specialiştilor evoluţia industriei grafice din România. Echipa noastră, în calitate de expozant, a avut ocazia să prezinte următoarele echipamente de ultimă generaţie:


A fost o ocazie unică de a lua contact cu ultimele noutăți din domeniu, în timp ce am avut plăcerea să ne remarcăm prin prezentarea echipamentelor noastre, fiind unul dintre cele mai tehnologizate standuri din cadrul târgului. 

 

Participarea noastră la Print & Sign 2022 a fost un adevărat succes, prin care am reușit să ne atingem obiectivul de a prezenta publicului vizitator cele mai noi și performante utilaje și accesorii, luând în considerare tendințele personalizării prin broderie în domeniul textil.


Textile Technology Show 2022 a fost o adevărată oportunitate pentru noi, cât și pentru cei care au participat deoarece au asistat la demonstrații pe mașini de brodat și cusut, iar aceștia au beneficiat de prețuri și oferte speciale.

Succesul și interesul au fost peste așteptări și pentru asta vă mulțumim!