Gala FAD Timisoara 2018

Fiecare final de an universitar ofera studentilor si cadrelor didactice de la Facultatea de Arte si Design a Universitatii de Vest din Timisoara prilejul de a arata publicului timisorean, si nu numai, rodul talentului lor.
Anul acesta, absolventii Facultatii de Arte, sectia Moda si Design Vestimentar, au organizat inca o gala memorabila – Gala Absolventilor – in care si-au prezentat cu succes colectiile de licenta sau master, asa cum dicteaza traditia.

Cei 19 absolventi si-au prezentat colectiile, exprimand 19 viziuni vestimentare, 19 optiuni. Propunerile au abordat teme care apartin contemporaneitatii si care ii preocupa, ei referindu-se in creatiile lor la: identitate, apartenenta, standardizare, globalizare, refugiu, interiorizare, violenta, rafinament, naivitate, instrainare, reverie.

Viziunile creative ale absolventilor din acest an au alcatuit un spectacol de lumina si culoare avand ca element central MODA.

Evenimentul a facut parte din proiectul Stage On#2.

Inca o data echipa www.decusut.ro a fost onorata sa fie partener la Gala FAD Timisoara 2018. In calitate de sponsor am oferit ca premiu masina de cusut VERITAS NIKI, Facultatii de Arte si Design.

Cu aceasta ocazie dorim sa felicitam inca odata toti absolvenții de Licenta si Masterat ai Departamentului Moda – Design Vestimentar de la Universitatea de Vest din Timisoara si sa le uram mult succes in continuare!