Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 de lei!

Madeira

Madeira este o afacere de familie cu sediul central și producția în Freiburg, Germania. Si-a început activitatea  în 1919 sub numele „Burkhardt & Schmidt Garnfabrik”. Sediul central și producția se află  în orașul verde al Freiburgului în apropierea Pădurii Negre, până în zilele noastre.

Inițial, compania Burkhardt & Schmidt a produs fire de cusut din bumbac. Mai târziu, aceasta a început să producă și fire de brodat din bumbac.

La sfârșitul anilor ’50, fiul fondatorului companiei, Rudi Schmidt, a avut ideea de a crea ața de brodat pentru mașină, produsă din vâscoză.

Madeira a fost prima companie din întreaga lume care a lansat cu succes ața de brodat de înaltă calitate realizată din vâscoză 100% pură pentru industria de broderii comerciale.

Fratii Schmidt au modernizat, extins și dezvoltat producția în Freiburg. Madeira este una dintre cele mai moderne si mai eficiente companii producatoare de fire din lume și exploatează una dintre cele mai performante și durabile vopsitorii de fire din Germania.

Astazi, Grupul Madeira este un jucator global deținut în familie, cu 400 de angajați în întreaga lume, mai multe filiale in Europa, SUA si Asia și peste 60 de tări în care își exportă produsele. Sediul central cu fabrica de producție se afla înca în Freiburg, Germania.

Filtreaza
produse / pagina
Pagina
Filtreaza
produse / pagina
Pagina