Transport gratuit pentru comenzile de minim 150 de lei!

Veritas

Povestea ‘Veritas’ incepe in 1855 cu Friedrich August Clemens Müller, fiul unui tesator de in din Dresden, Germania. Proaspat intors din Statele Unite ale Americii, acesta decide sa construiasca o masina de cusut, inspirat fiind de o astfel de masinarie descoperita in America.

Acesta continua sa asambleze si sa perfectioneze masinile de cusut create in atelierul sau, fiind primul producator de masini de cusut din Germania.

In 1894 a creat prima masina care a purtat numele ‘Veritas’, fiind punctul de plecare pentru toate cele care i-au urmat. Numele, provenit din limba latina, inseamna ‘adevar’ si a reprezentat, inca din prima clipa, filozofia si crezul companiei care avea sa se contureze in jurul sau.

Fiind unul dintre cei mai mari producatori de masini de cusut din Germania, a produs aproximativ 500.000 de utilaje pe an, in perioada de glorie economica a orasului, fiind una dintre cele mai cunoscute marci de masini de cusut din Germania si Europa de Est.

Generatii intregi de oameni creativi si-au creat capodoperele cu ajutorul masinilor Veritas, traditie dusa mai departe si in zilele noastre, dupa ce marca a fost preluata de compania elvetiana Crown Technics.

Filtreaza
produse / pagina
Masina de cusut Veritas Rosa

Masina de cusut Veritas Rosa

Pret special 729,00  lei Pret standard 949,00  lei
Masina de cusut Veritas Rachel

Masina de cusut Veritas Rachel

Pret special 849,00  lei Pret standard 1.149,00  lei
Filtreaza
produse / pagina