Transport gratuit pentru comenzi de peste 149 lei

Pana la 12 rate fara dobanda

Selectează o Pagină

Livrare

Avand in vedere contextul epidemiologic actual legat de COVID-19 va anuntam ca incepand cu data de 17.03.2020 vor fi suspendate optiunile de “plasare comenzi in showroom” si “ridicare comenzi din showroom”. TOATE COMENZILE vor fi primite prin contact la distanta: comanda in site, prin email sau telefonic. Serviciul de LIVRARE LA DOMICILIU a comenzilor RAMANE DISPONIBIL prin curierat rapid pe durata acestei perioade.

Echipa decusut.ro lucreaza la capacitate maxima pentru a procesa in cel mai scurt timp posibil, cu masuri suplimentare de siguranta, toate comenzile dumneavoastra. Va multumim pentru intelegere.


In luna MAI beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT, la accesorii si piese de schimb, la o comanda de minim 149 lei! 
Termenul de livrare din depozitul nostru este de 24-48 de ore,  socotit de la data preluarii si confirmarii telefonice a comenzii Dvs, pentru produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat de motive independente de vointa noastra si depinde in primul rand de zona in care locuiti. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste produse fiind de maximum 10-15 zile lucratoare.
In perioada sarbatorilor, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 2-14 zile lucratoare.
Modalitati de livrare si cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate pe site)
Livrare se face la domiciliu de catre o firma de curierat rapid. Cheltuielile de transport sunt in sarcina Dvs. si variaza in functie de greutatea coletului, de modalitatea de transport pentru care se opteaza (prin posta sau prin curier rapid) si de localitatea de destinatie (intre 20-50 lei pentru accesorii si intre 30-70 lei pentru masini).
Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul Dvs. de telefon si, daca dispuneti, si o adresa de e-mail.
Prin aderarea Romaniei la UE gestionarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice a fost reglementata prin HG 448 din 2005. Aceasta norma implementeaza Directiva Europeana EC 96 din 2002.
Conform noilor reglementari, anumitor articole li se aplica timbru verde. Timbru verde este platit de consumatori pentru colectarea si reciclarea deseurilor echipamentelor electrice si electronice (DEEE) si acopera costurile sistemului de colectare si reciclare. Timbru verde este purtator de TVA si este inclus in pretul produsului. Timbru verde este stabilit prin intermediul organizatiilor colective cu care firma Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL are incheiat contract de transfer de responsabilitate privind colectarea, valorificarea si reciclarea DEEE (Asociatia ENVIRON) si este aprobat de comisia de autorizare in scopul acoperirii sistemului de reciclare. Valoarea timbrului verde este influentata de categoria de produs, pentru masinile de cusut si brodat casnice aceasta valoare este de 1.8 lei iar pentru echipamentele pentru calcat este de 1,00 lei.
Informatii privind valoarea timbrului verde le puteti obtine la telefon 0369-401086. Timbrul verde nu ajunge nici la stat si nici la Bro Rom Industrial Machines-Sibiu SRL, ci doar finanteaza o activitate menita sa pastreze mediul curat.
Preturile afisate includ taxa pe valoare adaugata de 19% si taxa verde. Cheltuielile de transport nu sunt incluse in pretul afisat al produselor. Preturile se pot modifica fara notificare prealabila.
Societatea noastra ofera cumparatorilor periodic TRANSPORT GRATUIT, in functie de produs si/sau de valoarea comenzii, conform anunturilor postate pe prima pagina (Homepage) sau pe pagina produselor respective!  

Partenerii nostri:


Facebook
Facebook
YouTube
INSTAGRAM

You have Successfully Subscribed!

0