15 Ani de Inspirație, 15 Ani cu decusut.ro

În 2009, decusut.ro a fost creat pentru a aduce bucurie și inspirație celor pasionați de croitorie, broderie și cusut. Oferind o gamă largă de produse, de la mașini de cusut și brodat până la accesorii și consumabile, decusut.ro a devenit rapid destinația preferată a celor care doresc să-și transforme ideile creative în realitate.

15 Ani de Inovație și Creștere

În acești 15 ani, am evoluat constant pentru a răspunde nevoilor și dorințelor clienților noștri, oferind o selecție variată de produse de cea mai înaltă calitate. Suntem Distribuitori Oficiali ai unor branduri de renume precum Brother, Veritas, Elna, Madeira Garne, Happy Japan, KAI și Maya, asigurându-ne că produsele noastre îndeplinesc cele mai ridicate standarde de performanță și durabilitate. Am fost martorii unor schimbări semnificative în industria croitoriei și broderiei și am lansat campanii și oferte multiple pentru a sprijini clienții noștri. De asemenea, am organizat evenimente și ateliere practice pentru a încuraja comunitatea de creatori și am oferit resurse educative pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile.

15 Ani de Recunoaștere și Apreciere

Datorită dedicării și profesionalismului echipei noastre, am câștigat încrederea și respectul unei comunități vaste de creatori vestimentari și pasionați de croitorie și broderie. Aprecierea și recunoașterea clienților ne motivează să continuăm să oferim produse și servicii de calitate superioară.

Sărbătorim 15 Ani cu decusut.ro

Cu ocazia aniversării a 15 ani de la lansarea decusut.ro, avem plăcerea de a anunța o campanie specială pentru toți clienții noștri fideli. Sub numele „15 ANI de Inspirație, 15 ANI cu decusut.ro”, sărbătorim printr-o tombolă aniversară care se va desfășura între 12 iunie 2024 și 12 septembrie 2024.

Cadourile Tombolei

Pentru a marca acest moment special, am pregătit trei premii care să vă inspire în proiectele viitoare:

  • Brother V3 Limited Edition - O mașină de brodat de ultimă generație, ideală pentru realizarea celor mai complexe și delicate modele.
  • Veritas Elastica II - O mașină de surfilat perfectă pentru a aduce un finisaj profesionist tuturor proiectelor tale de croitorie.
  • Elna 120 - O mașină de cusut versatilă și ușor de utilizat, ideală atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență în cusut.

Cum Poți Participa

Participarea la tombolă este simplă și accesibilă pentru toți clienții noștri. Pentru a fi eligibil, trebuie să plasezi o comandă de minim 300 RON (TVA inclus) pe site-ul decusut.ro în perioada 12 iunie 2024 - 12 septembrie 2024. Este important de menționat că doar comenzile plasate exclusiv online pe www.decusut.ro sunt eligibile pentru participare. Comenzile telefonice, pe email sau alte canale de comunicare, comenzile refuzate la primire și comenzile returnate nu vor fi luate în considerare.

Ne bucurăm să fim alături de voi în fiecare pas al călătoriei voastre creative și vă așteptăm cu drag să participați la tombola „15 ANI de Inspirație, 15 ANI cu decusut.ro”. Mult succes tuturor și la mulți ani de creativitate alături de decusut.ro!