Cele mai bune caracteristici ScanNCut

Vă întrebați care sunt cele mai importante funcții ale unui scanner Brother ScanNCut și ce puteți face de fapt cu ele?

ScanNCut de la Brother este o mașină cu adevărat utilă, care vă ajută să vă stimulați creativitatea. Indiferent dacă ești un începător, un creativ experimentat sau un profesionist!

În principiu, funcționează foarte simplu: mașina urmărește liniile unui motiv pe care l-ați selectat anterior. Funcționalitățile sale depind de instrumentul folosit și de materialul folosit. De exemplu, poate desena, scrie, tăia, puncta, reliefa etc. cu diferite instrumente. ScanNCut poate, de asemenea, scana lucruri (indiciul este în nume!).

Iată cele mai importante trei funcții care vă vor ajuta să începeți să utilizați ScanNCut, mai ales ca începător.

Scannerul

Toate aparatele Brother ScanNCut au un scaner integrat pe care îl puteți utiliza pentru a scana modele sau desene și pentru a le salva direct pe aparat sau, dacă trebuie să faceți o editare mai avansată, pe computer.

Acest lucru este foarte practic dacă doriți să scanați ceva și să îl tăiați fără nicio editare majoră. Scanerul captează fiecare detaliu al modelului și îl transferă cu precizie pe ecranul aparatului.

De asemenea, recomandam folosirea funcției de scanare în fundal pentru a scana planșa și a vedea materialele pe care le-ați plasat pe ea. Această funcție face posibilă utilizarea unor bucăți diferite de material. Poti poziționa apoi cu ușurință motivele pe material, astfel încât să nu existe niciun rest de material și să puteti folosi totul complet.

Lama automată

O caracteristică ingenioasă a aparatelor Brother ScanNCut din seria DX este lama automată.

Această tehnologie vă permite să tăiați diferite materiale precum hârtie, vinil sau țesătură cu precizie, fără a fi nevoie să faceți multe ajustări. Lama măsoară grosimea materialului și folosește această măsurătoare pentru a determina cât de des și cât de adânc trebuie tăiat un material pentru a obține rezultatul dorit.

Ecranul tactil LCD de pe dispozitiv

Aproape toate aparatele Brother ScanNCut au un ecran încorporat pe care vă puteți afișa și edita desenele. Aceasta înseamnă, de asemenea, că ScanNCut este complet independent și nu trebuie să fie conectat la un computer.

Folositi în principal ecranul pentru a verifica poziția desenelor sau pentru a le face puțin mai mici sau mai mari. Dar puteți face mult mai multe editări direct pe afișaj, de ex. adăugați un cadru în jurul acestuia, creați cuvinte sau nume cu fonturile încorporate sau chiar folosiți modele direct de pe aparat sau importați de pe un stick USB. Ecranul este ușor de utilizat și intuitiv, așa că veți învăța rapid cum să îl utilizați.

Tăiere

Îți place să lucrezi și ai mereu multe de tăiat? Aparatele Brother ScanNCut sunt perfecte pentru aceasta, deoarece vă puteți scana cu ușurință modelele direct pe dispozitiv și puteți avea motivele tăiate din carton sau folie.

ScanNCut poate tăia orice țesătură cu o grosime de până la 3 mm și are o varietate de lame, astfel încât să tăiați o mulțime de materiale diferite, cum ar fi țesătură, vinil, carton, hârtie, pâslă, etc.

Funcția de tăiere este, de asemenea, foarte utilă pentru cei care se confruntă cu tăierea articolelor mai mici sau care au o mulțime de lucruri de tăiat!

Brodezi sau matlasezi?

Brother ScanNCut vă va tăia materialul precis și uniform. Chiar și țesătura elastică este realizata cu usurinta cu lama rotativă.

Vinil si vinil cu termotransfer

Doriți să aplicați motive pe îmbrăcăminte? Nicio problemă, cu Brother ScanNCut ai opțiunea de a tăia folii pentru termotransfer, numite și HTV (adică folii care sunt transferate permanent pe țesătură folosind căldură). Puteți utiliza propriile modele, modele achiziționate, modele încorporate în aparat, în software-ul gratuit al aparatului, carduri de design pe care le puteți încărca direct în aparat, CanvasWorkspace sau în aplicația Brother Artspira pentru telefonul dvs. mobil.

Autocolante

Ți-ai dorit vreodată autocolante personalizate? Puteți să vă creați propriile autocolante cu modele grozave, să le imprimați pe hârtie folosind o imprimantă standard și apoi să le decupați cu ScanNCut.

Stickere

Vrei să-ți decorezi mașina, un perete, o fereastră sau o carte? Toate acestea pot fi realizate destul de ușor cu ScanNCut. Puteți tăia autocolante mai mici direct pe ScanNCut, proiectându-le pe aparat, pe CanvasWorkspace sau folosind aplicația Artspira. Autocolante mai lungi pot fi create utilizând suportul de alimentare cu rola al ScanNCut. Acestea sunt perfecte pentru ferestre, uși, interioare și chiar mașini!

Materiale mai groase, cum ar fi spuma

O decorațiune pentru tort pentru următoarea zi de naștere sau un semn de ușă? Nici o problemă! ScanNCut poate tăia lemn moale de până la 3 mm grosime. Îți poți imagina toate lucrurile pe care le poți face cu asta? Dacă sunteți în căutarea de inspirație, există proiecte gratuite în Artspira și CanvasWorkspace care folosesc o varietate de materiale.

Funcția de desen

Doriți să trimiteți felicitări, dar nu aveți chef să le scrieți de mână? Crezi că tipărirea este prea impersonală? De ce nu lăsați ScanNCut să o facă pentru dvs.? Cu suporturile pentru stilouri de diferite dimensiuni, puteți utiliza multe stilouri diferite, cum ar fi pixurile cu gel, de exemplu.

Înfrumusețare

Cu ScanNCut-ul de la Brother nu numai că puteți tăia folie cu sclipici, dar puteți, de asemenea, să creați și să aplicați cu ușurință modele cu strass cu un kit premium suplimentar – kitul Rhinestone.

Embosare

Vrei să-ți faci propriile felicitări de nuntă și să le faci să arate deosebit de elegante? Există opțiunea de embosare atât pe hârtie, cât și pe metal subțire, cu ajutorul kitului de embosare. După cum puteți vedea, există aplicații aproape nesfârșite în care Brother ScanNCut vă poate ajuta nevoile creative. Acest minunat dispozitiv multifuncțional oferă oamenilor creativi asistență în toate tipurile de aplicatii.

Speram că această postare pe blog v-a ajutat să înțelegeți elementele de bază ale unui aparat Brother ScanNCut. Distrează-te încercând și descoperind numeroasele posibilități pe care ți le oferă această mașină!