Achiziționează mașini de brodat profesionale și semi-industriale prin proiecte europene!

Broderia este una din cele mai vechi și mai nobile metode de decorare și personalizare a obiectelor vestimentare și nu numai. De-a lungul secolelor, arta broderiei a cunoscut o evoluție continuă, astfel că, în zilele, noastre te poți bucura de cele mai noi tehnologii pentru realizarea broderiilor, fie că ești la început de drum sau ai deja o afacere.

De la continuarea tradițiilor românești prin brodarea portului popular, a obiectelor bisericești sau a iilor, până la înfrumusețarea confecțiilor textile realizate în atelierul propriu sau personalizarea produselor publicitare și a echipamentelor de lucru, broderia reprezintă o soluție versatilă, care conferă calitate și durabilitate tuturor produselor personalizate sau decorate prin această metodă.

Indiferent dacă te gândești să îți transformi hobby-ul în business sau ai deja o afacere, programele de finantare cu fonduri nerambursabile, pot constitui o sursă importantă de finanțare și dezvoltare pentru afacerea ta.

Posibilitatea finanțării pentru achiziționarea mașinilor de brodat profesionale este o opțiune fiabilă pentru firmele care activează in domeniul producției publicitare sau textil. În prezent, există numeroase tipuri de finanțări pentru a susține afacerile românești din aceste categorii. 

Una dintre cele mai avantajoase variante pentru a începe o nouă afacere în domeniul broderiei sau chiar susținerea financiară a unei afaceri deja existente pe piață este aplicarea pentru obținerea fondurilor nerambursabile. 

Programele de finantare cu fonduri nerambursabile și achiziționarea mașinilor de brodat profesionale

Programele de finantare prin care puteti achiziționa mașinile de brodat necesare activitatii dumneavoastra sunt de mai multe tipuri, printre care Start-Up, Minimis, Posdru, Granturi de Investiții și altele. 

Care sunt mașinile pe care le poți alege pentru afacerea ta?

Pentru că ai ales broderia, noi venim în sprijinul tău cu o gamă variată de utilaje și te ajutăm să faci cea mai bună alegere.

Mașinile de brodat profesionale sau industriale Happy Japan, Brother sau Maya te vor ajuta să obții rezultatele pe care ți le dorești.

Cu suprafețe de brodare plane de până la 1200 x 400 mm și o viteză de până la 1200 împ. /min., mașinile de brodat profesionale sau industriale, Happy Japan îți oferă posibilități variate la cea mai înaltă calitate. De la broderii plane până la broderii pe șepci, încălțăminte, cu șnur sau paiete, mașinile de brodat Happy Japan te ajută să realizezi broderii de o calitate superioară pe o gamă variată de produse.

Mașinile industriale de brodat MAYA, cu unul sau mai multe capete de brodare, pot eficientiza procesul de producție prin aria generoasă de brodare de până la 1200 x 500mm, viteză de brodare de până la 1200 împ. /min și posibilitatea de atașare a diferitelor dispositive, precum gherghefurile pentru șepci, dispozitivele pentru aplicat paiete, șnur, mărgele sau chiar a dispozitivului pentru brodat pe încălțăminte.

Nu în cele din urmă mașinile de brodat profesionale BROTHER aduc un plus de creativitate și unicitate produselor realizate în atelierul tău datorită unei arii de brodare plane, de până la 360 X 200 mm și o viteză de până la 1050 împ./ min. Cu posibilitatea atașării gherghefurilor pentru brodat șepci, mașinile de brodat BROTHER reprezintă o soluție de încredere pentru succesul afacerii tale.

Aspectele pe care trebuie să le ai în vedere in alegerea utilajelor potrivite sunt următoarele:

  • Nevoile afacerii tale privind tehnologia mașinilor de brodat
  • Bugetul pe care îl ai la dispoziție pentru utilaje 
  • Numărul utilajelor de care ai nevoie

Pentru a te ajuta in alegerea utilajelor potrivite afacerii tale venim in sprijinul tau cu consiliere specializata si cu o oferta variata de masini de brodat profesionale si industriale apartinand brandurilor Brother, Maya si nu in cele din urma, Happy Japan.  

Descoperă ofertele pentru mașinile de brodat profesionale si industriale pe Decusut.ro, alaturi de întreaga listă de specificații a fiecărui model în parte si alege modelul potrivit afacerii tale.