Decusut.ro te invită la târgul All2Print Show!

All2Print Show este evenimentul anului 2023 în domeniul producţiei publicitare şi aduce pe aceeaşi scenă un număr mare de furnizori de tehnologii și echipamente de producţie publicitară prin tipar sau broderie.

Speakeri internaţionali şi locali de top, peste 12.000 mp suprafaţă expoziţională, 350 de branduri internaţionale, 6 conferinţe si “experience areas” unde vizitatorii pot descoperi puterea inovaţiei prin arta printului şi a broderiei, sunt ingredientele care fac din acest eveniment unul de neratat pentru antreprenorii din domeniu dar şi pentru pasionaţi.

Echipa decusut.ro va fi prezentă la Romexpo, Pavilionul B1, stand 68, unde în cele 4 zile ale târgului vom prezenta soluţii tehnice şi aplicaţii practice folosite în industria producţiei publicitare cu ajutorul broderiei.

Vă așteptăm la târg unde puteți beneficia de demonstraţii, preţuri promoţionale şi oferte speciale, valabile doar pe perioada târgului!

Târgul All2Print este o oportunitate pentru echipa decusut.ro de a vă cunoaşte şi de a vă prezenta inovaţiile si tendinţele în domeniul broderiei computerizate.